MOKvitrine

Samen met de zorgvragers gaan we op zoek naar mooie beelden, kleuren, woorden en zachte geuren en stoffen. We zetten ons creatief talent maximaal in en vervaardigen kleinigheden waar we zelf blij van worden.

In de MOKvitrine verkopen we deze handgemaakte kleine gelukjes met een verhaal.

Volg ons op instagram en facebook om up to date te blijven en onze nieuwste creaties te zien! 

Een greep uit onze collectie

Elk stuk is met de hand gemaakt en dus uniek. Onze collectie bestaat uit vaste stukken (mokjes, kaarsen, bloemenkransen, kandelaars) en seizoensgebonden creaties. 

Wens je graag een MOKje, kaartje aangepast aan jouw eigen wensen en voorkeuren? Laat het ons weten en wij maken het plezier voor jou! 

Aan het werk ...

Op donderdagnamiddag en vrijdagvoormiddag vind je ons aan het werk in het crea-atelier. We werken themagebonden (Kerst, moederdag,…), werken aan onze vaste collectie (mokjes en kaartjes) en proberen nieuwe ontwerpen en technieken uit. 

Iets gezien waar je blij van wordt? We hebben steeds een voorraad in de MOKvitrine in de koffie-soepbar. Onze MOKvitrine is te bezoeken tijdens de openingsuren van de koffie-en soepbar (donderdag en vrijdag van 11 uur tot 17 uur en op zaterdag van 9 uur tot 14 uur). 

Of u kan eenvoudig een bestelling plaatsen door contact op te nemen via onderstaande gegevens. 

reservatie@mokvzw.be

0496 94 34 24 

MOK_logo_algemeen

 

Beervelde-Dorp 56, 9080 Lochristi 

info@mokvzw.be of 0496 94 34 24 

BE0674.747.836